Brothers in Law Taphouse in Utrecht is een unieke bestemming voor bierliefhebbers en fijnproevers. Met 26 tapkranen vol met de beste bieren van Brothers in Law Brewing en andere gastbieren, biedt dit taphuis een breed scala aan brouwsels dat elke bezoeker zal aanspreken. Dit familiebedrijf, opgericht door drie broers, staat bekend om zijn authentieke en ongecompliceerde bieren, die perfect worden aangevuld met heerlijke gerechten uit de houtskooloven.

Two men in Utrecht, one older and one younger, standing in front of a traditional Dutch house with a canal running alongside

Bij Brothers in Law Taphouse genieten we niet alleen van bier, maar ook van de warme sfeer die dit eet- en drinkgelegenheid speciaal maakt. Het taphuis is de ideale plek om te ontspannen met vrienden of familie, en ons uitgebreide menu biedt meer dan alleen smakelijke burgers. We zijn trots op de combinatie van kwaliteit, gezelligheid en uitstekende klantenservice die we elke dag proberen te bieden.

Utrecht is rijk aan cultuur en geschiedenis, maar Brothers in Law Taphouse geeft een bijzondere draai aan de stedelijke eetcultuur. Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist, ons taphouse biedt een gezellige sfeer en unieke bieren die de moeite waard zijn om te ontdekken.

De Geschiedenis van Brothers in Law

A historic building in Utrecht, Netherlands, with a sign reading "Brothers in Law" above the entrance

Wij zijn Brothers in Law, een groep van drie zwagers met een passie voor bier. Na vijf jaar van samen brouwen, besloten wij onze eigen horecazaak op te richten in Utrecht.

In juni openden wij de deuren van Brothers in Law Taphouse, gelegen aan Ledig Erf 36. Het pand was voorheen een bar en na een kleine verbouwing, konden wij onze uitgebreide bierselectie presenteren.

Onze brouwerij staat bekend om het maken van Dutch craft beers. We hebben speciale bieren zoals de New England IPA, die bekend staat om zijn tropische en fruitige smaken.

Met een aanbod van 25 taps, serveren wij niet alleen ons eigen bier, maar ook gastbieren van over de hele wereld. Dit maakt ons taphouse een plek voor bierliefhebbers en culinair genot.

We bieden een smakelijke combinatie van gerechten, bereid in onze houtskooloven. Deze unieke aanpak onderscheidt ons in de bruisende Utrechtse biercultuur.

Onze reis begon met een gezamenlijke liefde voor bier, en vandaag de dag zijn we trots op wat we hebben opgebouwd.

Locatie en Ambiance

De locatie van Brothers in Law in Utrecht biedt een unieke sfeer voor bierliefhebbers. We zijn trots op onze ambiance, die uitnodigend en gezellig is. Gasten kunnen zowel binnen als buiten genieten van ons aanbod.

Interieur en Sfeer

Binnen in ons Taphouse heerst een eigentijdse sfeer. We hebben zorgvuldig gekozen voor een combinatie van moderne en rustieke elementen. Het interieur is ingericht met houten details en sfeervolle verlichting, wat bijdraagt aan een warme ambiance.

Onze ruimte is ontworpen om zowel kleinere groepen als grotere bijeenkomsten te huisvesten. De open indeling zorgt ervoor dat er een levendige interactie tussen gasten ontstaat. Dit maakt het een ideale plek om gezellig bij te praten, terwijl we genieten van heerlijke bieren.

Buiten Zitplaatsen en Privédiner

Onze buitenzitplaatsen bieden een geweldige kans om in de frisse lucht te genieten van ons aanbod. Gasten kunnen kiezen voor een plekje op ons terras, dat perfect is voor een zonnige dag. De setting is ontspannen en ideaal om te socializen.

Voor een meer intieme ervaring bieden wij mogelijkheden voor privédiners. Dit kan in een aparte ruimte, waar wij een speciale menu samenstellen. Of het nu gaat om een viering of een zakelijk evenement, wij helpen graag bij het creëren van een aangename sfeer die aan al onze eisen voldoet.

Bieraanbieding en Brouwerij

Bij Brothers in Law in Utrecht bieden wij een unieke selectie van bieren aan, gebrouwen in onze eigen brouwerij en van zorgvuldig gekozen gastbrouwerijen. Met onze 25 tapkranen kunnen we een verscheidenheid aan smaken aanbieden die iedere bierliefhebber aanspreken.

Eigen Brouwsels

Onze brouwerij, Brothers in Law Brewing, staat bekend om het creëren van unieke en smakelijke bieren. We bieden een breed scala aan stijlen, waaronder pale ales, blondes en zelfs speciale bieren zoals grapefruit sours en blueberry stouts.

Elke twee weken introduceren we nieuwe brouwsels, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt. Onze bieren zijn zorgvuldig ontwikkeld om te zorgen voor de heerlijkste smaken. We nodigen iedereen uit om onze versgebrouwen bierspecials te proeven en te genieten van wat we hebben te bieden.

Roterende Gastbieren

Naast onze eigen bieren bieden we ook een selectie van rotating guest beers. Dit betekent dat we regelmatig bieren van andere brouwers op onze taps hebben, wat zorgt voor een dynamische ervaring voor onze klanten.

Deze gastbieren omvatten een verscheidenheid aan stijlen, van verfrissende lagers tot hoppige beers. Het is een kans voor ons om de beste bieren van over de hele wereld te presenteren. We zorgen ervoor dat onze gasten altijd een spannende en nieuwe drankervaring hebben.

Eetgelegenheden en Specialiteiten

Bij Brothers in Law Taphouse in Utrecht combineren we smakelijke gerechten met een uitgebreid assortiment aan bieren. Onze menu’s zijn ontworpen om gasten een unieke culinaire ervaring te bieden, met nadruk op vlees bereid in de houtskooloven en verschillende signature gerechten.

Vlees uit de Houtskooloven

Onze houtskooloven levert een heerlijke rokerige smaak aan het vlees. We serveren onder andere brisket, dat langzaam bereid wordt voor maximaal aroma en smaak. Dit gerecht is perfect voor liefhebbers van malse texturen.

We bieden ook burgers aan, zoals de bulgogi burger, die geïnspireerd zijn op Koreaanse smaken en uniek zijn in hun soort. Deze burgers worden vaak geserveerd met sweet potato fries die een zoete en knapperige aanvulling zijn. Voor een snack kunnen onze gasten genieten van nacho’s met diverse toppings, ideaal om te delen.

Signature Gerechten

Naast ons vlees bieden we verschillende signature gerechten die onze chef-kok heeft ontwikkeld. Een aanrader is het gerecht met Blackened Tuna Steak, dat niet alleen visliefhebbers aanspreekt, maar ook verrassend smaakt.

Een ander populair gerecht is de Tiger (Gamba) Burger, die zorgt voor een unieke draai aan de traditionele burger. Onze menu’s wisselen regelmatig, waardoor er elke keer iets nieuws te ontdekken valt. We streven ernaar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen en hen de beste eetervaring te bieden.

Diensten en Gastvrijheid

Bij Brothers in Law Taphouse streven we naar een uitstekende ervaring voor onze gasten. We bieden een combinatie van hoogwaardige service en gastvrijheid die onze klanten waarderen. Onze focus ligt op klanttevredenheid en het creëren van een uitnodigende sfeer.

Klantenservice

Onze klantenservice is erop gericht om elke bezoeker een plezierige tijd te bezorgen. We zijn beschikbaar om vragen te beantwoorden over ons menu, de beschikbare bieren, en eventuele dieetwensen. Ons personeel is deskundig en vriendelijk, wat helpt om een warme en gezellige sfeer te creëren.

We bieden ook gift cards aan, een perfect cadeau voor vrienden of familieleden die van bier en lekker eten houden. Voor hondenliefhebbers is ons taphouse hond vriendelijk, zodat ook viervoeters welkom zijn. Als je bij ons dineert, kunt u rekenen op een attente bediening die ervoor zorgt dat je bezoek zo aangenaam mogelijk is.

Reserveringen en Accommodatie

Reserveringen zijn essentieel voor onze drukke dagen. We adviseren gasten om vooraf te reserveren, vooral in het weekend, om teleurstelling te voorkomen. Dit kan eenvoudig online of telefonisch.

Onze inrichting is ontworpen voor zowel grote groepen als intieme diners. De barbecuegerechten die we serveren, zijn populair en maken deel uit van ons unieke aanbod. Ons bar- en dinerconcept zorgt voor een veelzijdige ervaring. We hebben ruimte voor feesten en andere bijeenkomsten, zodat u met uw vrienden of familie een bijzondere gelegenheid kunt vieren in een gezellige setting.

Voedselopties en Drankjes

Bij Brothers in Law Taphouse hebben we een uitgebreide selectie van zowel voedsel als dranken. Wij bieden een combinatie van heerlijke gerechten en een diverse drankkaart die voor iedere smaak iets te bieden heeft.

Alcoholische Aanbiedingen

Onze manier om samen te genieten begint met een ruime keuze aan alcoholische dranken. We hebben 25 biertaps met zowel onze huisbrouwsels als zorgvuldig geselecteerde gastbieren uit de hele wereld.

Daarnaast biedt onze full bar een gevarieerd aanbod van wijn en opvallende cocktails. Een van de populaire drankjes is de “Sibling’s Citrus Sour,” een unieke mix die een mooie aanvulling vormt op ons menu. Voor de liefhebbers van speciaalbier is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Niet-alcoholische Opties

Voor degenen die geen alcohol willen, bieden we ook een scala aan niet-alcoholische opties. We hebben verschillende soorten frisdranken en sapjes, perfect voor een verfrissing.

Bovendien is er gratis Wi-Fi beschikbaar, zodat je tijdens het genieten van je drankjes ook kunt blijven verbonden. Highchairs zijn aanwezig voor gezinnen die met jonge kinderen komen. Wij streven ernaar om ons menu en onze faciliteiten aan te passen, zodat iedereen een aangename ervaring heeft.

Betaalmogelijkheden en Toegankelijkheid

Bij Brothers in Law Taphouse bieden wij verschillende betaalmogelijkheden om uw bezoek comfortabel te maken. U kunt bij ons betalen met:

  • Mastercard
  • Visa
  • Creditcards

Wij zorgen ervoor dat onze gasten eenvoudig kunnen afrekenen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van ons aanbod.

Wat betreft toegankelijkheid is het belangrijk te vermelden dat het taphouse niet toegankelijk is voor rolstoelen. Hier houden we rekening mee en adviseren we gasten die mogelijk extra ondersteuning nodig hebben om van tevoren contact met ons op te nemen.

Onze service omvat ook tafelservice, zodat u tijdens uw verblijf kunt relaxen. Ons personeel staat klaar om u te bedienen aan tafel, wat bijdraagt aan een aangename ervaring.

Wij streven ernaar om alle gasten een fijne tijd te bieden, hoewel we ons bewust zijn van de beperkingen in toegankelijkheid.

Brothers in Law in Recensies

Bij Brothers in Law Taphouse ontvangen we positieve reacties van onze gasten. Zo zijn er beoordelingen op verschillende platforms, zoals Tripadvisor en sociale media. Deze feedback helpt ons om onze diensten verder te verbeteren.

Tripadvisor Beoordelingen

Op Tripadvisor is Brothers in Law Taphouse beoordeeld met een indrukwekkende 5.0 van 5 bubbles. Dit geeft aan dat gasten zeer tevreden zijn met hun ervaringen hier.

Wij hebben momenteel vijf recensies van bezoekers. Ze prijzen vooral de kwaliteit van ons eten en de selectie van bieren. Veel gasten noemen het vriendelijke personeel en de fijne sfeer.

Een gast schreef: “De hamburgers zijn heerlijk en de bierkaart is uitmuntend.” Deze positieve feedback benadrukt de sterke punten van ons taphouse. Het is duidelijk dat bezoekers terugkomen vanwege de combinatie van goede service en geweldig voedsel.

Google en Facebook Feedback

Op Google vinden we ook lovende beoordelingen. Onze gemiddelde score ligt rond de 4.9 van 5, wat aangeeft dat de meeste gasten tevreden zijn.

Op Facebook delen bezoekers hun ervaringen en foto’s van hun maaltijden. Denken we aan de commentaren van klanten die onze gezellige ambiance benadrukken.

Een recente recensent merkte op: “Een geweldige plek om een avond door te brengen met vrienden.” Het lijkt erop dat de levendige sfeer en de mogelijkheid om verschillende bieren te proeven goed in de smaak vallen.

Deze recensies op zowel Google als Facebook laten zien hoe belangrijk wij zijn voor onze bezoekers in Utrecht.

Evenementen en Activiteiten

Bij Brothers in Law Taphouse geloven we in de kracht van samenkomen. We organiseren regelmatig evenementen die onze passie voor bier en gemeenschap vieren.

Aanstaande Activiteiten

  • Taphouse Pubquiz
    Datum: 06.08.2024
    Tijd: 20:00
    Schrijf je in en test je kennis met vrienden.

  • Bockbier Festival Utrecht
    Datum: 18 t/m 20 oktober 2024
    Locatie: Janskerkhof
    Geniet van meer dan 25 verschillende bockbieren, livemuziek en heerlijke BBQ-gerechten.

Onze 26 tapkranen bieden altijd nieuwe en spannende bieren. Iedere twee weken introduceren we specials van onze brouwers en gastbrouwerijen. Dit maakt elke bezoek uniek.

Familiebijeenkomsten

We verwelkomen ook gezinnen. Er zijn speciale activiteiten voor kinderen, zodat iedereen kan genieten. Samen creëren we een gezellige sfeer waar herinneringen worden gemaakt.

Bierproeverijen

Daarnaast organiseren we regelmatig bierproeverijen. Doe mee en ontdek de wereld van bier met onze deskundige brouwers. Dit is een kans om meer te leren over het brouwproces en onze favoriete bierspecials.

Al onze evenementen zijn ontworpen om onze liefde voor bier en gemeenschap te delen, en we nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze ervaringen.

Contactinformatie en Sociale Media

Wij geloven dat duidelijke communicatie met onze klanten essentieel is. Hier bieden wij belangrijke informatie over hoe u ons kunt bereiken en waar u ons online kunt vinden.

Online Aanwezigheid

Onze online aanwezigheid is via verschillende platforms te vinden. U kunt onze officiële website bezoeken voor meer informatie over onze producten en diensten. We zijn ook actief op sociale mediakanalen zoals Facebook, waar we regelmatig updates plaatsen en met onze klanten in contact treden.

Hier zijn enkele manieren om ons online te volgen:

  • Website: Brothers in Law Taphouse
  • Facebook: Volg ons voor nieuws en evenementen
  • E-mail: Voor vragen kunt u ons bereiken op [email protected]

Voor het aanmaken van een nieuw account of inloggen op bestaande accounts bieden wij gebruikers een eenvoudig proces. Bij het vergeten van uw wachtwoord is er een link voor herstel beschikbaar. Wij hechten waarde aan transparantie en delen regelmatig rapporten over onze activiteiten.

Klantenondersteuning

Onze klantenondersteuning is bereikbaar via meerdere kanalen. Voor dringende vragen is ons telefoonnummer 030-7857632 beschikbaar. Wij staan klaar om u te helpen met vragen over het menu, reserveringen of andere zorgen.

Daarnaast kunt u ons gemakkelijk bereiken via e-mail. We moedigen klanten aan om hun ervaringen met ons te delen, zodat wij onze service kunnen verbeteren.

Bij het gebruik van onze diensten is het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent van onze waarden en beleid. Dit zorgt voor een transparante relatie met onze klanten, waardoor we samen kunnen groeien en verbeteren.

Veelgestelde Vragen

In deze sectie beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over Brothers in Law in Utrecht. We behandelen het menu, de aangeboden bieren, openingstijden en meer.

Wat voor soort gerechten kan ik vinden op het menu van Brothers in Law Taphouse?

Het menu bij Brothers in Law Taphouse biedt een gevarieerde selectie van gerechten. Klanten kunnen genieten van heerlijke bites en 10 verschillende hoofdgerechten. De focus ligt op gerechten die goed samengaan met de bieren.

Welke bieren worden aangeboden door Brothers in Law brouwerij?

Brothers in Law brouwerij biedt een unieke selectie bieren aan. Deze omvatten hun eigen brouwsels evenals gastbieren van over de hele wereld. De taphouse heeft 25 taps met een breed scala aan smaken en stijlen.

Hoe zijn de recensies van Brothers in Law NEIPA op Untappd?

De Brothers in Law NEIPA heeft positieve recensies op Untappd ontvangen. Bierliefhebbers prijzen de smaak en de kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat het een populaire keuze is onder bezoekers.

Wat zijn de openingstijden van Brothers in Law Taphouse?

Brothers in Law Taphouse heeft specifieke openingstijden. Klanten kunnen het beste hun website raadplegen voor de meest actuele informatie. Dit zorgt ervoor dat je een bezoek kunt plannen.

Is er live muziek beschikbaar bij Brothers in Law band optredens?

Er zijn regelmatig live muziek optredens bij Brothers in Law. We raden aan om hun agenda te bekijken voor specifieke data en artiesten. Dit zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer.

Wat is de betekenis achter de naam ‘Brothers in Law’?

De naam ‘Brothers in Law’ verwijst naar de drie zwagers die de brouwerij hebben opgericht. Hun samenwerking in zowel het leven als het bierbrouwen vormt de basis van de naam. Het benadrukt de sterke band tussen hen.


administrator