Bij ons bezoek aan Utrecht ontdekten we een juweeltje: The Anthony Hotel biedt een unieke ervaring met zijn ligging in een historisch klooster en zijn moderne voorzieningen. Dit hotel, gelegen nabij de levendige wijk Lombok, maakt het perfect voor zowel zakenreizigers als toeristen.

A grand, historic hotel in Utrecht with ornate architecture, tall windows, and a charming courtyard

We kunnen genieten van ruime kamers die comfort en stijl combineren, en de elegante Brasserie MONK biedt een geweldige eetervaring. De centrale locatie van het hotel maakt het eenvoudig om de charme van Utrecht te verkennen, met de centrale station en belangrijke attracties op slechts een steenworp afstand.

The Anthony Hotel staat bekend om zijn uitstekende gastvrijheid en voorzieningen zoals gratis wifi, een bar en een terras. Het is een ideale uitvalsbasis voor ons om alles wat deze prachtige stad te bieden heeft te ontdekken.

Locatie en Bereikbaarheid

The Anthony Hotel in Utrecht, with easy access and surrounded by city landmarks

De Anthony Hotel ligt in het hart van de wijk Lombok, waardoor het een centrale locatie heeft in Utrecht. De nabijheid van belangrijke locaties, zoals het Centraal Station en de Jaarbeurs, maakt de toegankelijkheid van het hotel bijzonder handig voor onze gasten. We bieden ook opties voor parkeren en transport.

Nabijheid van Centraal Station en Jaarbeurs

Het hotel is op slechts 10-15 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. Dit zorgt ervoor dat onze gasten eenvoudig reizen van en naar de stad kunnen plannen.

Daarnaast ligt de Jaarbeurs op 800 meter afstand. Dit is perfect voor wie deelneemt aan beurzen of evenementen. De combinatie van deze nabijheid maakt ons hotel een ideale keuze voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers.

Parkeren en Transport

Onze parkeergelegenheid is beperkt, maar gasten kunnen online een parkeerspot reserveren indien beschikbaar. Het is aan te raden om dit van tevoren te doen, omdat de parkeerplaatsen snel vol kunnen zijn.

Voor ons transport bieden we goede verbindingen met het openbaar vervoer. Voor degenen die met de auto komen, is het eenvoudig om het hotel te bereiken via de hoofdwegen van Utrecht.

Accommodatie en Kamers

Bij The Anthony Hotel Utrecht bieden wij een unieke ervaring met diverse accommodaties die passen bij verschillende wensen en behoeften. Onze kamers zijn ontworpen met aandacht voor detail en comfort.

Verschillende Kamertypes

Wij hebben een breed scala aan kamertypes. Gasten kunnen kiezen uit sfeervolle hotelkamer, gezinskamers en lofts. Elke kamer is uniek en ingericht met stijl. Onze hotelkamers zijn perfect voor zakelijke reizigers of koppels, terwijl de gezinskamers ruime opties bieden voor gezinnen.

De lofts zijn ideaal voor langdurig verblijf. Deze moderne ruimtes bevatten een kitchenette en extra voorzieningen. Voldoende ruimte zorgt voor een prettig verblijf. We streven naar comfort en functionaliteit in elk kamertype.

Lofts en Suites

Onze lofts en suites zijn aantrekkelijk voor zowel lange als korte verblijven. Deze accommodaties zijn ruim en voorzien van een comfortabele zithoek. De lofts hebben een moderne inrichting en zijn uitgerust met een kitchenette, wat handig is voor zelfverzorging.

De suites bieden extra luxe met aparte woongedeeltes. We hebben ervoor gezorgd dat deze ruimtes perfect zijn voor ontspanning na een drukke dag. Onze gasten waarderen de privacy en het comfort die deze kamers bieden.

Kamerfaciliteiten

Wij zorgen ervoor dat onze kamers van alle gemakken zijn voorzien. Elke kamer beschikt over een privébadkamer waarin gasten kunnen genieten van een aangename douche of bad. Airconditioning is beschikbaar om een prettig binnenklimaat te garanderen.

Daarnaast bieden we gratis wifi aan in alle kamers. Gasten vinden het belangrijk om verbonden te blijven. Ook zijn er niet-roken kamers beschikbaar voor diegenen die een rookvrije omgeving prefereren. Ons doel is om een comfortabele en aangename verblijfervaring te creëren voor al onze gasten.

Hotelvoorzieningen

Bij The Anthony Hotel in Utrecht bieden we diverse voorzieningen die uw verblijf aangenaam en comfortabel maken. Ons doel is om te voldoen aan de behoeften van zowel de zakenreiziger als de vakantieganger.

Lounge en Bar

Onze lounge en bar zijn perfect om te ontspannen na een drukke dag. U kunt genieten van een selectie van drankjes, van cocktails tot lokale bieren. De sfeervolle omgeving is ideaal voor zowel een informeel gesprek als een zakelijke bijeenkomst.

Wij bieden gratis hoogwaardige Wi-Fi in de hele lounge, zodat u altijd verbonden bent. De bar heeft ook een verscheidenheid aan snacks beschikbaar. Hier kunt u genieten van een gezellige sfeer met vrienden of collega’s.

Restaurant en Ontbijtopties

In ons restaurant hebben we een menu dat de smaken van de regio weerspiegelt. Gasten kunnen kiezen voor ontbijt, lunch en diner met lokale ingrediënten. Voor het ontbijt bieden we een gevarieerd buffet aan, met onder andere versgebakken brood, fruit en warme gerechten.

Daarnaast zijn er opties voor speciale dieetwensen beschikbaar. Wij streven ernaar om een culinaire ervaring te bieden die zowel lekker als voedzaam is.

Conferentiefaciliteiten

Voor zakelijke gasten hebben we moderne conferentiefaciliteiten. Onze vergaderruimtes zijn uitgerust met hoogwaardige audiovisuele apparatuur en zijn geschikt voor verschillende soorten evenementen, zoals vergaderingen en workshops.

We bieden ook een verscheidenheid aan opstellingen voor de ruimtes, afhankelijk van uw behoeften. U kunt rekenen op ons professionele personeel om u te ondersteunen bij het organiseren van uw bijeenkomst.

Diensten voor Gasten

Bij The Anthony Hotel in Utrecht bieden wij een scala aan diensten aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van onze receptie tot faciliteiten voor het huren van fietsen, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen.

Receptie en Bagageopslag

Onze receptie is 24 uur per dag geopend, zodat we altijd beschikbaar zijn om u te helpen. Bij aankomst kunnen we uw bagage veilig opslaan, zodat u vrij bent om de stad te verkennen zonder te slepen met zware tassen.

U kunt ons personeel ook altijd vragen om tips en aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden. Zij zijn goed geïnformeerd en staan klaar om u van advies te voorzien.

Was- en Stomerijservice

Voor uw gemak bieden we was- en stomerijservice aan. Dit stelt u in staat om uw kleding schoon te houden tijdens uw verblijf. We begrijpen dat tijd kostbaar is, dus onze service is snel en efficiënt.

U kunt gebruik maken van het aanvraagformulier op uw kamer om kleding in te leveren. Wij zorgen ervoor dat uw wasgoed snel en correct wordt behandeld. Dit maakt uw verblijf gemakkelijker en aangenamer.

Fietsverhuur

Utrecht is een fietsvriendelijke stad, en wij ondersteunen dat met onze fietsverhuurservice. Onze fietsen zijn goed onderhouden en perfect voor het verkennen van de stad op twee wielen.

U kunt eenvoudig fietsen huren bij de receptie. Dit geeft u de vrijheid om de omgeving te ontdekken op uw eigen tempo. Wij bieden ook tips voor fietsroutes en leuke plekken om te bezoeken.

Eten en Drinken

Bij The Anthony Hotel in Utrecht bieden wij een unieke eetervaring in een bijzondere omgeving. Onze opties variëren van heerlijke maaltijden tot gezellige drankjes, met een focus op lokale smaken en een gastvrije sfeer.

Restaurants in de Omgeving

De omgeving van The Anthony herbergt diverse eetgelegenheden. In ons hotel zelf kunnen gasten genieten van een zorgvuldig samengesteld diner menu dat regionale en seizoensgebonden ingrediënten aanbiedt. Buiten ons hotel zijn er ook uitstekende restaurants waar we kunnen dineren. Wij raden aan om de rustige cafés en restaurants in de omliggende wijken te verkennen. Er zijn opties voor elke smaak, van traditionele Nederlandse gerechten tot internationale kookstijlen.

Bar en Lounge Sfeer

Onze lounge biedt een gezellige en elegante sfeer om te ontspannen. Hier kunnen gasten terecht voor een uitgebreid drankmenu, met onder andere cocktails en lokale wijnen. We hebben een comfortabele lounge area waarin we zowel een rustige als een levendige ambiance creëren. Het is de perfecte plek voor een informele bijeenkomst of om te genieten van een drankje aan een mooi gedekte tafel. Onze bar is een ideale plek om de avond goed af te sluiten.

Tarieven en Boekingsinformatie

Bij The Anthony Hotel bieden wij duidelijke informatie over prijzen en boeking. Het is belangrijk om te weten wat u kunt verwachten op het gebied van kamerprijzen, belastingen en onze reserveringspartners.

Kamerprijzen en Beschikbaarheid

Onze kamerprijzen variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. We hebben verschillende kamertypes, waaronder standaardkamers, suites en appartementen. De prijzen beginnen meestal rond de €100 per nacht. Wij raden aan om regelmatig onze website of boekingsplatforms zoals Booking.com en Agoda te controleren voor actuele tarieven en aanbiedingen.

Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt, kunnen we ook speciale voorwaarden aanbieden bij directe boekingen. Kamers kunnen snel vollopen, vooral tijdens drukke periodes. Het is raadzaam om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Belastingen en Toeslagen

Bij het boeken van een kamer in ons hotel is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de belastingen en toeslagen. In Utrecht is er een toeristenbelasting die per persoon per nacht in rekening wordt gebracht. Deze belasting kan ongeveer €3 per persoon bedragen, afhankelijk van de lokale richtlijnen.

Daarnaast kunnen er extra kosten zijn voor specifieke voorzieningen, zoals parkeerplaatsen of huisdiervriendelijk beleid. Wij vermelden alle bijkomende kosten duidelijk tijdens het boekingsproces, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Reserveringspartners

Wij werken samen met verschillende gerenommeerde reserveringspartners zoals Booking.com en Agoda. Deze platforms bieden gebruikers de mogelijkheid om direct kamers te boeken met concurrerende tarieven en onafhankelijke recensies.

Bij het boeken via onze partners zijn er vaak speciale aanbiedingen en kortingen beschikbaar. U kunt ook profiteren van directe bevestiging en flexibele annuleringsvoorwaarden. Wij adviseren u om deze opties te overwegen om de beste ervaring tijdens uw verblijf te garanderen.

Gastervaringen en Beoordelingen

De ervaringen van gasten en hun beoordelingen geven een goed beeld van wat we kunnen verwachten van The Anthony Hotel in Utrecht. We kijken naar de classificaties op verschillende platforms en de belangrijkste punten van gastreacties.

Tripadvisor en Hotelklassement

Op Tripadvisor heeft The Anthony Hotel een beoordeling van 4 van de 5 sterren. Dit plaatst het hotel in de top 10% van de hotels in Utrecht. Met 289 beoordelingen zijn er diverse feedbackpunten over de verblijfservaring. De gasten waarderen de locatie en de moderne faciliteiten. De variëteit aan kamers en het uiterlijk van het hotel zijn ook positief genoemd.

De classificatie op platforms zoals Booking.com is 8.1 op 10, wat ook een indicatie geeft van de kwaliteit van de service en de accommodatie. Dit benadrukt het vertrouwen dat we kunnen hebben in de beoordelingen en ervaringen van eerdere gasten.

Gastreacties op Netheid en Service

Veel gasten hebben onze aandacht gevestigd op de netheid en het niveau van de service in het hotel. De netheid wordt vaak benadrukt in de reviews; gasten geven aan dat de kamers en gemeenschappelijke ruimtes goed onderhouden zijn.

Het personeel krijgt constante waardering voor hun attente service. Ze worden beschreven als vriendelijk en behulpzaam, wat bijdraagt aan een aangename verblijfservaring. Gasten waarderen ook het gratis wifi en de voorzieningen, zoals het ontbijt en parkeergelegenheid.

De positieve reacties over zowel netheid als service zorgen ervoor dat we kunnen verwachten dat onze tijd in The Anthony Hotel aangenaam zal zijn.

Zakelijke Evenementen en Vergaderingen

Bij The Anthony Hotel in Utrecht kunnen wij een verscheidenheid aan zakelijke evenementen en vergaderingen aanbieden. Onze faciliteiten zijn ontworpen om een professionele en efficiënte omgeving te creëren. We hebben alles wat nodig is om een succesvolle bijeenkomst te organiseren.

Meetingruimtes en Voorzieningen

Wij beschikken over twee goed uitgeruste zalen, geschikt voor vergaderingen en evenementen tot 100 personen. Deze ruimtes zijn flexibel in te richten, afhankelijk van de behoeften van uw groep. Elk van onze zalen is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en snelle internetverbindingen.

Voorzieningen:

  • Audiovisuele apparatuur: Inclusief projectoren en schermen.
  • Snelle wifi: Toegang voor alle deelnemers.
  • Cateringopties: Van koffiepauzes tot volle maaltijden.

Onze professionele medewerkers staan klaar om ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Evenementen bij de RAI en Internationaal Expositiecentrum Amsterdam

Voor grotere evenementen kunnen we ook aanbevelingen doen voor locaties zoals het RAI Convention Centre in Amsterdam. Dit internationale expositiecentrum biedt uitgebreide faciliteiten voor conferenties, beurzen en evenementen.

Kenmerken van RAI:

  • Grote capaciteit: Geschikt voor duizenden bezoekers.
  • Diverse ruimtes: Van kleine zalen tot grote expositiehallen.
  • Dichtbij openbaar vervoer: Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Als u op zoek bent naar een multifunctionele locatie voor omvangrijke evenementen, kan de RAI een uitstekende keuze zijn. Wij helpen u graag bij het plannen van uw evenement, ongeacht de locatie.

Het Unieke Ambiance van The Anthony

Bij The Anthony ervaren we een unieke ambiance die bezoekers direct aanspreekt. Gevestigd in een historisch klooster, komen moderne elementen samen met traditionele architectuur. Deze combinatie creëert een charmante sfeer die perfect past bij Utrecht.

Onze kamers zijn elegant ingericht en bieden comfort en stijl. We hebben ruime kamers en suites die zijn ontworpen met aandacht voor detail. Dit zorgt voor een ontspannen verblijf voor zowel zakelijke als ontspannende gelegenheden.

We bieden ook trendy gemeenschappelijke ruimtes. Het restaurant en de bar zijn uitnodigende plekken om te socialiseren. Gasten kunnen genieten van een gezellige uitstraling en een sfeervolle inrichting.

Kenmerken van de ambiance:

  • Historische elementen: Behouden details van het klooster.
  • Moderne inrichting: Strakke lijnen en eigentijdse meubels.
  • Comfort: Hoogrendementse bedden en luxe voorzieningen.

In combinatie met vriendelijke service maken deze aspecten van The Anthony onze locatie bijzonder. Wij nodigen u uit om deze unieke ambiance zelf te ervaren.

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het Anthony Hotel Utrecht zetten we ons in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). We erkennen de impact die onze activiteiten hebben op het milieu en de samenleving.

Onze uitgangspunten zijn:

  • Energie-efficiëntie: We streven ernaar om ons energieverbruik te minimaliseren door gebruik te maken van groene energiebronnen.

  • Waterbesparing: Het hotel is uitgerust met waterbesparende apparaten om ons waterverspilling te beperken.

  • Afvalbeheer: We implementeren een effectief afvalscheidingssysteem om recycling te bevorderen.

We werken samen met lokale leveranciers om de ecologische voetafdruk van onze inkoop te verlagen. Dit ondersteunt niet alleen de lokale economie, maar vermindert ook transportemissies.

Daarnaast bieden we onze gasten de mogelijkheid om duurzame keuzes te maken. Gasten kunnen genieten van regionale en biologische producten in ons restaurant.

Onze groene initiatieven omvatten:

  • Groene daken: Deze dragen bij aan de isolatie en verbeteren de biodiversiteit.

  • Fietsvriendelijkheid: We moedigen gasten aan om per fiets te komen en hebben voorzieningen voor fietsen.

Met al deze stappen willen we een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen en een voorbeeld zijn van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de hospitality sector.

Veelgestelde Vragen

In deze sectie behandelen we enkele veelgestelde vragen over The Anthony Hotel in Utrecht, zoals ervaringen van gasten, parkeerfaciliteiten, en andere praktische informatie. Deze punten helpen ons beter te begrijpen wat het hotel te bieden heeft en wat gasten kunnen verwachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn de ervaringen van gasten die in The Anthony Hotel in Utrecht hebben verbleven?

Gasten waarderen hun verblijf in The Anthony Hotel om de goede service en nette kamers. Veel bezoekers hebben positieve feedback gegeven over de gastvrijheid en de moderne voorzieningen.

Welke parkeermogelijkheden zijn er beschikbaar bij The Anthony Hotel?

The Anthony Hotel biedt diverse parkeermogelijkheden voor gasten. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van het hotel, zodat we gemakkelijk onze auto kunnen parkeren tijdens ons verblijf.

Wat is het adres van The Anthony Hotel in Utrecht?

Het adres van The Anthony Hotel is Kanaalstraat 197, 3531 CG Utrecht, Nederland. Dit centrale adres maakt het hotel goed bereikbaar voor bezoekers.

Hoe zijn de parkeervoorzieningen bij Kanaalstraat 197 in Utrecht geregeld?

Bij Kanaalstraat 197 zijn er verschillende parkeeropties beschikbaar. Wij kunnen gebruik maken van nabijgelegen parkeerplaatsen of garages, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Wat zijn de uitchecktijden bij The Anthony Hotel?

De standaard uitchecktijd bij The Anthony Hotel is meestal rond 11:00 uur. We adviseren om dit tijdig te regelen, zodat er geen problemen ontstaan bij vertrek.

Beschikt The Anthony Hotel over een eigen restaurant?

Ja, The Anthony Hotel beschikt over een eigen restaurant. Gasten kunnen genieten van maaltijden en drankjes in een gezellige omgeving binnen het hotel.


administrator