Schaap en Citroen is een gerenommeerde juwelier in Utrecht, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1888. Voor wie op zoek is naar luxe horloges en sieraden van topmerken zoals Rolex, Hublot en Cartier, biedt onze winkel op Steenweg 65 een unieke ervaring. We zijn trots op ons aanbod en de deskundigheid van ons team, dat klaarstaat om u te adviseren en te helpen bij uw aankoop.

A bustling city street with a prominent Schaap en Citroen jewelry store in Utrecht, with elegant architecture and a vibrant atmosphere

Onze winkel in Utrecht is niet alleen een plek om prachtige sieraden te ontdekken, maar ook een bestemming voor een bijzondere winkelervaring. Met tien vestigingen door heel Nederland, inclusief de locatie in Utrecht, zijn we toonaangevend in het aanbieden van hoogwaardige producten en service. Het lijkt ons dan ook een geweldige kans om meer te leren over onze producten en diensten.

Of u nu een bijzonder geschenk zoekt of uzelf wilt verwennen, Schaap en Citroen biedt de perfecte mix van kwaliteit en stijl. We nodigen u uit om ons te bezoeken en de tijdloze schoonheid van onze collecties zelf te ervaren.

Geschiedenis van Schaap en Citroen

A historic building with a prominent sign for "Schaap en Citroen" in Utrecht, Netherlands

Schaap en Citroen heeft een rijke historie die teruggaat tot de negentiende eeuw. We kunnen ons voorstellen hoe de opkomst van de juweliersfamilies Schaap en Citroen Nederland heeft beïnvloed.

In 1827 begon Barend Roelof Limoenman als werkmeester in goudwerken. Dit was het begin van een traditie die ons meer dan 130 jaar geleden is voorgezet.

De fusie van de twee juweliersfamilies resulteerde in een sterk, nationaal merk. Hun gezamenlijke passie voor sieraden en horloges heeft geleid tot een uitstekende reputatie.

Onze winkel biedt exclusieve juwelen en horloges, en we zijn trots op het vakmanschap dat we over de jaren hebben opgebouwd. In 1976 werd het bedrijf verkocht aan de Amev en veranderde de naam in Schaap en Citroen.

In 2009 maakte een nieuwe eigenaar, de Limburgse juweliersfamilie Martens, het mogelijk om ons bedrijf opnieuw op de kaart te zetten. Dankzij hun visie zijn we weer een belangrijke speler in de Europese juweliersbranche.

Onze geschiedenis weerspiegelt de ontwikkelingen in de juwelenindustrie in Nederland. Door de jaren heen hebben we ons aangepast aan de veranderingen, terwijl we trouw bleven aan onze tradities.

Locatie Steenweg 65, 3511 JN Utrecht

Wij bevinden ons op Steenweg 65 in Utrecht. Dit adres is gemakkelijk te bereiken en ligt in het hart van de stad.

Adresgegevens:

  • Straat: Steenweg
  • Nummer: 65
  • Postcode: 3511 JN
  • Stad: Utrecht

Rondom ons bevinden zich verschillende winkels, cafés en andere voorzieningen. Dit maakt onze locatie aantrekkelijk voor zowel bewoners als bezoekers van Utrecht.

De bereikbaarheid is optimaal. We zijn goed verbonden met het openbaar vervoer. Er zijn ook verschillende parkeermogelijkheden in de buurt.

Wij nodigen u uit om ons te bezoeken. Of u nu op zoek bent naar horloges of sieraden, onze locatie is de geschikte plek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw bezoek te plannen.

Horloge Collecties

Bij Schaap en Citroen in Utrecht vinden we het belangrijk om een brede selectie van horloges aan te bieden. Onze collecties omvatten zowel luxe als unieke modellen die voldoen aan de wensen van iedere horlogeliefhebber.

Rolex Horloges

Wij zijn trots op onze collectie Rolex-horloges, die bekend staan om hun kwaliteit en vakmanschap. Rolex biedt verschillende modellen, waaronder de populaire Datejust en Submariner.

  • Datejust: Dit model is veelzijdig en past bij zowel formele als casual outfits.
  • Submariner: Dit duikhorloge staat bekend om zijn waterdichtheid en robuustheid.

Elk horloge komt met de garantie van authenticiteit en vaktechnische zorg. Bij aankoop bieden wij deskundig advies, zodat cliënten het perfecte Rolex-model kiezen dat bij hun stijl past.

Pi Horloges

Onze Pi-hoorloges zijn een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar stijl en innovatief ontwerp. Deze horloges combineren technologie met mode.

De kenmerken van Pi-horloges zijn onder andere:

  • Slimme functies: Sommige modellen zijn uitgerust met activiteitenmonitoring en meldingen.
  • Stijlvol design: De gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een luxe uitstraling.

Met de Pi-horloges biedt onze collectie een moderne kijk op horlogetrends. Wij helpen u graag bij het vinden van het Pi-horloge dat aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Diamant en Sieraden Aanbod

Bij Schaap en Citroen in Utrecht bieden wij een exclusief assortiment aan diamanten en sieraden. Ons aanbod omvat een variëteit aan stijlen en ontwerpen, zodat er voor ieder wat wils is.

Voornaamste Diamant Aanbod

  • Diamanten Ring: €3.995
  • Oorbellen met Diamanten: vanaf €1.200
  • Hanger met Diamant: vanaf €500

Onze diamanten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. We bieden ook maatwerk aan om een uniek stuk te creëren dat volledig aan uw wensen voldoet.

Sieraden Collectie

Onze sieradencollectie bevat:

  • Halskettingen: Van eenvoudig tot luxe.
  • Armbanden: Elegante stijlen voor elke gelegenheid.
  • Oorbellen: Variërend van klassiek tot modern.

Wij zijn trots op onze service en deskundigheid. U kunt bij ons persoonlijk advies aanvragen en een afspraak maken om ons aanbod in ons mooie pand in Utrecht te komen bekijken.

Bij Schaap en Citroen streven we ernaar om de beste kwaliteit en service te bieden. Wij nodigen u uit om onze bijzondere collectie te ontdekken.

Online Winkelen en Services

Bij Schaap en Citroen bieden wij een uitgebreide online winkelervaring en ondersteunende diensten. Klanten kunnen verschillende topmerken ontdekken en genieten van een gebruiksvriendelijke website. Onze focus ligt op het vereenvoudigen van het winkelen en het bieden van uitstekende klantenservice.

Online Collecties

Onze online collecties omvatten een breed scala aan sieraden en horloges van luxe merken zoals Rolex, Cartier, en Hublot. Klanten kunnen gemakkelijk door de beschikbare producten bladeren en hun voorkeuren filteren op merk, prijs en type.

Wij gebruiken cookies om de winkelervaring te verbeteren. Dit helpt ons om de site aan te passen aan uw wensen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze website veilig en gebruiksvriendelijk is, met duidelijke productinformatie en afbeeldingen.

De online winkel is 24/7 toegankelijk, waardoor klanten op elk moment kunnen winkelen. Zodra een product is gekozen, kunnen we veilige betaalmethoden aanbieden, met opties voor levering of afhalen in de winkel.

Klantenservice

Onze klantenservice staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. We hebben een professioneel team dat gespecialiseerd is in onze producten. Wij zijn bereikbaar via e-mail en telefoon voor directe hulp.

Daarnaast bieden we persoonlijke adviesdiensten aan. Klanten kunnen een afspraak maken voor een online consult om hun wensen en behoeften te bespreken. Dit kan via onze website of telefonisch.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Daarom volgen we elke bestelling op en bieden we hulp bij retourzendingen of ruilingen. Het is onze prioriteit om uw online winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Schaap en Citroen op Sociale Media

Sociale media is een belangrijk platform voor ons bij Schaap en Citroen. Het biedt ons de mogelijkheid om in contact te komen met onze klanten en hen op de hoogte te houden van nieuwe producten en speciale evenementen. We gebruiken Facebook om onze community te betrekken.

Facebook Pagina

Onze Facebook-pagina is een centraal punt voor updates en interactie. We delen regelmatig nieuws over nieuwe collecties en aanbiedingen. Volgers krijgen ook exclusieve toegang tot evenementen en evenementeninformatie.

Op onze pagina kunnen klanten vragen stellen en hun ervaringen delen. Dit helpt ons om een sterkere band met onze klanten op te bouwen. We nodigen iedereen uit om ons te volgen en deel uit te maken van onze online gemeenschap.

Met visueel aantrekkelijke posts tonen we ook prachtige sieraden en horloges. Onze betrokkenheid is zichtbaar in de reacties en likes die we ontvangen.

Klant Ervaringen en Testimonials

Bij Schaap en Citroen in Utrecht hebben we veel positieve reacties ontvangen van onze klanten. De ervaringen benadrukken vaak de hoge kwaliteit van onze juwelen en horloges.

Enkele van de meest voorkomende opmerkingen zijn:

  • Klantenservice: Veel klanten waarderen de vriendelijke en professionele benadering van ons personeel.
  • Kwaliteit: Er is een sterke waardering voor de kwaliteit van de aangeboden producten. Merken zoals Rolex, Cartier en Omega worden vaak genoemd.
  • Expertise: Klanten zijn onder de indruk van de deskundigheid van ons team.

Enkele klantcommentaren:

Klant Ervaring
Jan de Vries “Uitstekende service en prachtige horloges.”
Marie Jansen “De kwaliteit is gewoon fantastisch!”
Peter van der Meer “Zeer deskundig personeel en een prettige sfeer.”

Wij blij dat onze klanten zich gewaardeerd voelen en genieten van hun aankopen. Bij Schaap en Citroen streven we ernaar om aan onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Betekenis en Belang van Juwelier Certificeringen

Certificeringen zijn essentieel voor juweliers, zoals Schaap en Citroen. Ze zorgen voor vertrouwen en kwaliteit in onze producten. Wanneer wij gecertificeerde juwelen aanbieden, weten klanten dat deze voldoen aan strenge normen.

Waarom zijn certificeringen belangrijk?

  • Kwaliteitsgarantie: Gecertificeerde juwelen zijn getest op duurzaamheid en vakmanschap.
  • Authenticiteit: Certificeringen verzekeren dat diamanten en edelmetalen echt zijn.
  • Consumentenbescherming: Klanten hebben recht op transparantie over hun aankopen.

Zonder certificering kan de waarde van een sieraad in twijfel worden getrokken. Juweliers zoals wij bieden alleen producten aan die voldoen aan de hoogste eisen.

Bij Schaap en Citroen zorgen we ervoor dat onze juwelen alle benodigde certificaten hebben. Dit versterkt onze reputatie in de juweliersbranche.

Populaire certificeringen omvatten:

Certificering Betekenis
GIA Gemological Institute of America
AGS American Gem Society
HRD Hoge Raad voor Diamant

Deze certificeringen helpen ons om hoge standaard te handhaven. Ze laten zien dat we ons inzetten voor kwaliteit en klanttevredenheid. Door gecertificeerde juwelen aan te bieden, helpen we verdraagzaamheid te creëren in de juwelenmarkt.

Schaap en Citroen en Duurzaamheid

Bij Schaap en Citroen hechten wij veel waarde aan duurzaamheid. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om zorgvuldig om te gaan met de hulpbronnen die we gebruiken.

Onze juwelen en horloges worden met aandacht voor milieu en ethiek vervaardigd. Wij werken samen met leveranciers die zich inzetten voor verantwoorde productieprocessen.

Duurzame Initiatieven

  • Ethische inkoop: Wij kopen materialen bij leveranciers die de rechten van arbeiders respecteren en milieuvriendelijke methoden toepassen.
  • Recyclen en hergebruiken: Wij moedigen klanten aan om oude sieraden in te ruilen of te laten herontwerpen. Dit vermindert afval en het gebruik van nieuwe grondstoffen.
  • Educatie: Wij investeren in bewustwording over duurzame keuzes binnen de sieradenmarkt.

Door deze initiatieven dragen wij bij aan een betere toekomst. Wij streven ernaar om de mooiste sieraden aan te bieden, zonder in te boeten op ethiek en milieuvriendelijkheid.

Duurzaamheid is geen trend voor ons; het is een kernwaarde. Wij nodigen onze klanten uit om onderdeel te zijn van deze beweging.

Filialennetwerk in Nederland

Schaap en Citroen heeft verschillende vestigingen in Nederland. Deze juweliers bieden een breed scala aan horloges en sieraden van bekende merken.

Onze winkels zijn te vinden in de volgende steden:

  • Utrecht: Steenweg 65, 3511 JN
  • Amsterdam: [Adres hier]
  • Rotterdam: [Adres hier]

Elke locatie biedt hetzelfde hoge niveau van service en deskundigheid. Wij zijn trots op onze variëteit aan producten en merken zoals Rolex en Cartier.

Voor specifieke openingstijden en details kunnen bezoekers onze website raadplegen. Hierop staat ook informatie over evenementen en bijzondere aanbiedingen in onze filialen.

Wij moedigen klanten aan om onze winkels te bezoeken en te ontdekken wat wij te bieden hebben. Elk filiaal is ingericht om een comfortabele winkelervaring te waarborgen.

Veelgestelde Vragen

In deze sectie beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over Schaap en Citroen in Utrecht. Deze informatie helpt u om meer te weten te komen over de openingstijden, het aanbod en de beschikbare diensten.

Wat zijn de openingstijden van Schaap en Citroen in Utrecht?

Schaap en Citroen in Utrecht is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt op deze tijden een bezoek brengen aan onze winkel voor advies en producten.

Hoe kan ik solliciteren voor een functie bij Schaap en Citroen in Utrecht?

Geïnteresseerde kandidaten kunnen solliciteren via de officiële website van Schaap en Citroen. Daar vindt u informatie over openstaande functies en het sollicitatieproces.

Welke horlogemerken zijn beschikbaar bij Schaap en Citroen in Utrecht?

Bij Schaap en Citroen bieden we een breed assortiment aan horlogemerken aan, waaronder luxemerken zoals Rolex. Dit betekent dat we verschillende stijlen en ontwerpen beschikbaar hebben voor onze klanten.

Biedt Schaap en Citroen in Utrecht ook tweedehands of ‘Pre-Owned’ horloges aan?

Ja, wij bieden ook een selectie van tweedehands of ‘Pre-Owned’ horloges aan. Elke klok is gecontroleerd op authenticiteit en kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt kopen.

Is het mogelijk om online een afspraak te maken met een adviseur van Schaap en Citroen in Utrecht?

Ja, klanten kunnen online een afspraak maken met een van onze adviseurs. Dit kan via de website, waar u een geschikte tijd kunt kiezen voor een persoonlijk gesprek.

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij Schaap en Citroen in Utrecht?

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden nabij onze winkel in Utrecht. U kunt gebruik maken van openbare parkeerplaatsen en garages in de buurt om uw auto te parkeren tijdens uw bezoek.


administrator