Zeeuw & Zeeuw Utrecht is een vertrouwde naam als het gaat om auto’s en mobiliteit. Als familiebedrijf zijn wij trots op onze betrokkenheid bij de gemeenschap en onze ambitie om de beste service te bieden aan onze klanten. Of het nu gaat om het onderhouden van uw auto, het uitvoeren van reparaties of het leveren van betrouwbare occasions, wij zijn er voor u.

A bustling intersection in Utrecht, with bicycles and pedestrians passing by, surrounded by historic buildings and a canal

Onze vestiging in Utrecht fungeert als een volledig uitgeruste mobiliteitsprovider. Wij bieden niet alleen nieuwe en gebruikte voertuigen van topmerken zoals Ford, Suzuki en Mitsubishi, maar ook deskundig advies over leasing en financiering. Met onze deskundige medewerkers staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in uw zoektocht naar de perfecte auto.

Bij Zeeuw & Zeeuw Utrecht begrijpen we de waarde van goede service en klanttevredenheid. Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken, ons assortiment te verkennen of contact met ons op te nemen voor meer informatie. Uw mobiliteit is onze prioriteit.

Over Zeeuw & Zeeuw

A bustling street in Utrecht, with the Zeeuw & Zeeuw building towering over the surrounding shops and cafes. Pedestrians and cyclists fill the sidewalk, while cars navigate the busy road

Wij zijn Zeeuw & Zeeuw, een ambitieus familiebedrijf met een sterke focus op de automobielsector. Onze vestiging in Utrecht is uw vertrouwde partner voor diverse automerken, waaronder Suzuki, Ford en Mitsubishi.

Onze diensten omvatten:

  • Onderhoud: Wij zorgen ervoor dat uw voertuig in topconditie blijft.
  • Reparatie: Onze deskundige monteurs staan klaar om elk probleem aan te pakken.
  • Schadeherstel: Wij herstellen schade aan uw auto met de grootste zorg.
  • Aanschaf en lease: U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte voertuigen.

We zijn trots op onze samenwerking met Peeze Koffie. Dit toont onze inzet voor kwaliteit en lokale samenwerking. Onze specialisten zijn altijd bereid om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Bij Zeeuw & Zeeuw begrijpen we hoe belangrijk een betrouwbare auto is. Daarom streven we ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Of het nu gaat om een nieuw voertuig of onderhoud aan uw huidige auto, wij staan voor u klaar.

Kies voor Zeeuw & Zeeuw in Utrecht en ervaar onze persoonlijke aanpak en expertise. Wij zijn er om u te begeleiden in elke stap van uw autobezit.

Onze Vestigingen

Wij bieden meerdere locaties voor onze klanten in Utrecht. Deze vestigingen leveren we een diverse range aan diensten, zoals verkoop, onderhoud en reparatie van voertuigen. Hier volgt een overzicht van onze belangrijkste locatie en andere vestigingen.

Sterrebaan 18 Utrecht

Onze hoofdvestiging is gelegen aan de Sterrebaan 18 in Utrecht. Hier vinden klanten alles wat ze nodig hebben voor hun auto, of dat nu een aankoop, onderhoud of schadeherstel is.

De showroom presenteert een breed assortiment aan voertuigen. Klanten kunnen zowel nieuwe als gebruikte modellen bekijken.

Daarnaast is er ook een werkplaats waar onze deskundige monteurs hun vaardigheden inzetten. Wij zorgen voor hoogwaardige service en duidelijke afspraken.

Contactinformatie:

  • Adres: Sterrebaan 18, 3524 DK Utrecht
  • Telefoon: 030 238 7930
  • Email: [email protected]

Overige Locaties

Naast onze vestiging aan de Sterrebaan hebben wij ook andere locaties in Utrecht. Deze bieden een goede toegang voor klanten die in verschillende delen van de stad wonen of werken.

Wij hebben vestigingen waar deskundig advies en betrouwbare service centraal staan. Klanten kunnen hier terecht voor verkoop en onderhoud van diverse automerken.

Onze Suzuki-dealer in Utrecht Noord is hier een goed voorbeeld van. Klanten waarderen de sterke prijs-kwaliteitverhouding en expertise van ons personeel. We streven er altijd naar om een uitstekende ervaring te bieden.

Ons Aanbod

Bij Zeeuw & Zeeuw Utrecht bieden wij een diverse selectie van voertuigen die aan verschillende behoeften voldoen. Van nieuwe modellen tot betrouwbare occasions, ons aanbod is ontworpen om u te helpen de juiste keuze te maken.

Nieuwe Modellen

Onze showroom beschikt over een uitgebreide voorraad nieuwe Mitsubishi-modellen. Wij hebben de nieuwste personenauto’s, zoals de Mitsubishi Outlander en de ASX, die u kunt ontdekken.

Elk model is uitgerust met moderne technologie en veiligheidsfuncties. U kunt rekenen op krachtige prestaties en een uitstekende rijervaring.

Ook bieden wij opties voor personalisatie, zodat u uw nieuwe voertuig kunt afstemmen op uw wensen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het model dat het beste bij u past.

Occasions

In onze occasion-voorraad vindt u betrouwbare tweedehands voertuigen. Wij selecteren onze occasions zorgvuldig om te zorgen voor kwaliteit en goede prijzen.

U kunt diverse merken en modellen verwachten, waaronder populaire Mitsubishi- en Ford-auto’s. Al onze occasions zijn grondig gecontroleerd door onze experts.

Dit geeft u de zekerheid dat u een goed voertuig koopt. We helpen u ook graag met financieringsmogelijkheden die passen bij uw budget.

Bedrijfswagens

Onze aanbod van bedrijfswagens voldoet aan de behoeften van moderne ondernemers. Wij hebben verschillende modellen, van compacte bestelwagens tot ruime vrachtwagens.

Deze voertuigen zijn ontworpen voor functionaliteit en betrouwbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Bij ons kunt u ook leasen of financieren, afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften. Onze specialisten staan klaar om u advies te geven over de beste keuzes voor uw onderneming.

Elektrisch en Hybride Aanbod

Steeds meer klanten kiezen voor duurzame opties. Daarom biedt Zeeuw & Zeeuw ook elektrische en hybride modellen aan.

Onze elektrische voertuigen combineren milieuvriendelijkheid met topprestaties. Denk hierbij aan de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, die zowel als elektrisch als hybride kan rijden.

Wij helpen u graag met informatie over laadinfrastructuur en beschikbare subsidies. Zo maken we de overstap naar elektrisch rijden gemakkelijker voor u.

Diensten

Bij Zeeuw & Zeeuw Utrecht bieden wij een breed scala aan diensten aan om uw auto in topconditie te houden. Van onderhoud en reparatie tot APK-keuringen en financiële oplossingen, ons doel is om betrouwbare service te leveren die aan uw wensen voldoet.

Onderhoud & Reparatie

Wij zorgen ervoor dat uw voertuig optimaal presteert. Ons team van vakspecialisten voert regelmatig onderhoud uit, zoals olie- en filtervervanging, rem- en bandencontrole. Dit helpt om de levensduur van uw auto te verlengen.

Bij reparaties hebben we een transparante aanpak. Wij bespreken alle benodigde werkzaamheden met u voordat we beginnen. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wat er met uw auto gebeurt en wat de kosten zullen zijn.

Bij ons staat kwaliteit voorop. We gebruiken alleen originele onderdelen om de betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen. Desondanks zijn onze prijzen concurrerend en bieden wij een uitstekende service.

APK-Keuring

De APK-keuring is een wettelijk verplichte keuring voor alle voertuigen in Nederland. Wij bieden deze service aan om ervoor te zorgen dat uw auto voldoet aan de eisen voor veiligheid en milieu.

Onze ervaren medewerkers voeren een grondige inspectie uit van verschillende onderdelen van uw voertuig. Dit omvat de remmen, verlichting en de ophangingen.

U kunt eenvoudig een afspraak maken voor uw APK-keuring. Wij zorgen ervoor dat het proces snel en efficiënt verloopt, zodat u snel weer op weg kunt.

Schadeherstel

Na een ongeluk of schade is het belangrijk om snel en efficiënt herstel te laten uitvoeren. Wij bieden een complete schadeherstelservice aan die voldoet aan de hoogste normen.

Onze techniekers hebben jarenlange ervaring in schadeherstel. Ze herstellen carrosserie- en lakschade zodat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Daarnaast werken wij samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Dit maakt het voor u makkelijker om de kosten te vergoeden. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat u gerust kunt zijn over de kwaliteit van het herstel.

Lease en Financiering

Bij Zeeuw & Zeeuw Utrecht begrijpen we dat de kosten van een auto kunnen oplopen. Daarom bieden wij flexibele lease- en financieringsmogelijkheden aan.

Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de beste optie die past bij uw budget en wensen. Dit kan variëren van private lease tot zakelijke lease.

Daarnaast bieden wij financiële diensten waar we u adviseren over de beste manieren om uw voertuig te financieren. Wij zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent over uw opties, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Klantenservice

Bij Zeeuw en Zeeuw in Utrecht staat de klantenservice centraal. We zorgen ervoor dat onze klanten op verschillende manieren geholpen kunnen worden. Hieronder vindt u informatie over werkplaatsafspraken, contactgegevens, openingstijden en deskundig advies.

Werkplaatsafspraak

Voor het maken van een werkplaatsafspraak kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij bieden een gebruiksvriendelijk systeem waarmee u een afspraak kunt plannen die past bij uw agenda. U kunt zowel telefonisch als online een afspraak maken. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij uw bezoek aan de werkplaats zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden zorgvuldig en professioneel worden uitgevoerd.

Prijsindicaties voor veel voorkomende diensten zijn beschikbaar op onze website. Dit helpt bij het maken van een weloverwogen keuze. We streven ernaar u altijd van tevoren te informeren over mogelijke kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Contactinformatie

Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen. U kunt ons telefonisch bereiken op 030-2619580 of een email sturen naar ons contactadres. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken via ons contactformulier op de website. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Privacy is voor ons belangrijk, en we behandelen uw informatie met de grootste zorg.

Openingstijden

Onze showroom en werkplaats hebben ruime openingstijden, zodat u ons gemakkelijk kunt bezoeken. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 15:00 uur.

Mocht u buiten deze tijden een afspraak willen maken, dan staan wij open voor overleg. Dit zorgt ervoor dat u niet voor een gesloten deur komt te staan. Wij proberen altijd onze openingstijden zo klantvriendelijk mogelijk te maken.

Deskundig Advies

Onze experts staan klaar om u te voorzien van deskundig advies over alle voertuigen en diensten die wij aanbieden. Ons team is goed opgeleid en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de auto-industrie.

Wij geven eerlijke en direct toepasbare adviezen, zodat u de juiste keuzes kunt maken. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, of de aanschaf van een nieuwe auto, wij begeleiden u graag. U kunt erop vertrouwen dat wij open en transparant zijn over de beste opties voor uw specifieke situatie.

Services en Garanties

Bij Zeeuw & Zeeuw Utrecht bieden we diverse services en garanties aan die onze klanten gemoedsrust geven. We begrijpen dat het cruciaal is om goed geïnformeerd te zijn over de dekking en ondersteuning die wij bieden.

Garantievoorwaarden

Onze garantievoorwaarden zijn ontworpen om u maximale bescherming te bieden. We bieden standaard 5 jaar fabrieksgarantie op al onze modellen, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van uw voertuig.

Daarnaast bieden wij een verlengde garantie van 3 jaar, wat betekent dat u in totaal 8 jaar garantie heeft. Dit dekt veel belangrijke onderdelen, inclusief motor en transmissie. U kunt rekenen op onze deskundige service tarieven die worden aangepast aan uw voertuig en deze garantieperiodes.

Pechhulp in Europa

Wij voorzien in pechhulp in heel Europa. Dit geeft u de zekerheid dat hulp altijd binnen handbereik is, ongeacht waar u rijdt. Als u met pech komt te staan, kunt u ons 24/7 bereiken.

Onze pechhulp omvat onder andere:

  • Snel herstel ter plaatse wanneer mogelijk.
  • Slepen van uw voertuig naar de dichtstbijzijnde garage.
  • Vervangend vervoer zodat u uw reis kunt voortzetten.

Deze opties zijn onderdeel van onze toewijding om uw rijervaring zo probleemloos mogelijk te maken.

Extra Diensten

Naast onze garantie en pechhulp bieden we ook extra diensten aan. U kunt eenvoudig online een onderhoudsafspraak maken, inclusief APK-keuringen en reparaties.

Wij hebben ook aantrekkelijke acties en aanbiedingen voor onderhoudspakketten, waardoor u kunt besparen op de kosten. Onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar om u te helpen met deskundig advies over onderhoud en service uw voertuigen. Hierdoor zorgen we ervoor dat u altijd veilig en betrouwbaar de weg op kunt.

Zeeuw & Zeeuw Kwaliteitsbelofte

Bij Zeeuw & Zeeuw staan kwaliteit en deskundigheid voorop. Wij geloven dat onze klanten recht hebben op uitstekende service en betrouwbare voertuigen. Ons team van specialisten is goed opgeleid en heeft ruime ervaring.

Belangrijke aspecten van onze kwaliteitsbelofte:

  • Deskundigheid: Ons personeel is getraind en bevoegd. Wij blijven ons ontwikkelen om u de beste oplossingen te bieden.

  • Kwaliteit: Wij selecteren alleen voertuigen die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Dit zorgt voor een veilig en betrouwbaar product.

  • Garantie: Bij ons krijgt u garanties die uw aankoop beschermen. Dit geeft u gemoedsrust.

  • Prijs-kwaliteitverhouding: Wij zorgen ervoor dat onze prijzen eerlijk zijn. U krijgt waar voor uw geld.

  • Duidelijke afspraken: Transparantie is belangrijk voor ons. Wij maken duidelijke afspraken zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Wij zijn er om u te helpen en te ondersteunen. Ons doel is om aan uw verwachtingen te voldoen en deze waar mogelijk te overtreffen. U kunt rekenen op onze toewijding aan kwaliteit in alles wat we doen.

Onze Maatschappelijke Bijdrage

Wij geloven in de kracht van maatschappelijke betrokkenheid en ondersteunen diverse initiatieven die bijdragen aan de gemeenschap. Onze focus ligt hierbij op sportactiviteiten en educatie, waardoor we een positieve impact maken.

Scoor voor je Club

Met ons programma “Scoor voor je Club” stimuleren wij lokale sportverenigingen. Sportliefhebbers kunnen punten sparen bij Zeeuw & Zeeuw voor hun club. Voor elke euro die wordt besteed, gaat een percentage naar de gekozen vereniging.

Dit ondersteunt niet alleen de clubs, maar ook de ontwikkeling van jongeren in de regio. Het helpt hen bij hun sportieve en sociale groei. Clubs kunnen deze middelen gebruiken voor nieuwe materialen, trainingen en evenementen.

ZZ-Top Academy

De ZZ-Top Academy biedt trainingen voor jongeren om hun sportieve vaardigheden te verbeteren. Wij verzorgen workshops en lessen gericht op verschillende sporten. Deze academie is belangrijk voor jongeren die hun talent willen ontwikkelen.

Naast sporttechnische vaardigheden bieden we ook belangrijke levenslessen aan. Discipline, teamwork en doorzettingsvermogen zijn thema’s die wij benadrukken. Dit helpt jongeren niet alleen in de sport, maar ook in hun dagelijks leven.

Sponsoring en Activiteiten

Wij zijn trots op onze sponsoring van lokale evenementen en sportactiviteiten. Dit omvat toernooien, competities en speciale dagen voor kinderen. We werken samen met scholen en clubs om sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen financiële steun. Wij bieden ook deskundig advies en ondersteuning bij de organisatie van deze evenementen. Door onze samenwerking maken we een verschil in de sportgemeenschap van Utrecht en daarbuiten.

Ervaringen van Klanten

Bij Zeeuw & Zeeuw Utrecht is klanttevredenheid een belangrijk aspect. We hebben verschillende klantreviews en testimonials verzameld om een goed beeld te geven van de ervaringen die anderen hebben gehad.

Klantreviews

We hebben talloze beoordelingen gezien van klanten die hun ervaringen met Zeeuw & Zeeuw hebben gedeeld. De gemiddelde score ligt rond de 9,3, wat aangeeft dat veel klanten tevreden zijn over de geleverde diensten.

Een aantal recente reviews benadrukken de kwaliteit van het onderhoud en de service. Klanten maken vaak melding van de professionele aanpak van het personeel. Veel reviews geven ook aan dat ze vertrouwen hebben in de expertise van de monteurs.

Dit alles draagt bij aan een positieve ervaring, wat essentieel is bij het kiezen van een autodealer en servicepunt.

Testimonials

We hebben ook enkele testimonials verzameld van tevreden klanten. Een klant vertelde dat hij zeer tevreden was over de snelle service en de duidelijke communicatie.

Een ander getuigenis klonk: “De vakkennis van het personeel is uitstekend. Ik voelde me goed geholpen en kon met al mijn vragen terecht.”

Zo’n feedback laat zien hoe belangrijk klanttevredenheid is voor Zeeuw & Zeeuw Utrecht. Dergelijke ervaringen helpen ons te begrijpen wat klanten waarderen, en dat motiveert ons om onze diensten continu te verbeteren.

Onze Mensen

Bij Zeeuw & Zeeuw hechten we veel waarde aan onze mensen. Ons team bestaat uit deskundige specialisten die bijdragen aan ons succes. Wij zijn trots op de diversiteit, ervaring en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Ons Team

Ons team bestaat uit meer dan 560 toegewijde professionals. Iedere medewerker brengt unieke kwaliteiten en ervaringen mee. Dit zorgt voor een sterke samenwerking en een innovatieve werkomgeving.

Onze specialisten zijn goed opgeleid en hebben veel kennis van Ford en Mitsubishi. Ze staan klaar om klanten te helpen met onderhoud, schadeherstel en de aankoop van voertuigen.

Wij geloven dat de kracht van ons bedrijf ligt in onze mensen. Door continue training en ondersteuning kunnen we onze klanten steeds beter van dienst zijn.

Werken bij Zeeuw & Zeeuw

Werken bij Zeeuw & Zeeuw betekent deel uitmaken van een dynamisch en ondersteunend team. Wij bieden verschillende vacatures aan die passen bij diverse vaardigheden en ambities.

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in ons beleid. We stimuleren onze medewerkers om nieuwe vaardigheden te leren en door te groeien in hun carrière.

Daarnaast bieden wij een fijne werkomgeving waar samenwerken wordt aangemoedigd. Dit maakt Zeeuw & Zeeuw tot een aantrekkelijke werkgever in de automobielsector.

Veelgestelde Vragen

In deze sectie beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over Zeeuw & Zeeuw in Utrecht. We geven informatie over openingstijden, het aanbod aan occasions en de verschillende diensten.

Wat zijn de openingstijden van Zeeuw en Zeeuw aan de Sterrebaan in Utrecht?

De openingstijden kunnen variëren, dus wij raden aan om de website te bezoeken voor de meest actuele informatie. Wij zorgen ervoor dat onze klanten weten wanneer zij bij ons terecht kunnen.

Wat is het aanbod aan Ford occasions bij Zeeuw en Zeeuw in Utrecht?

Bij Zeeuw en Zeeuw in Utrecht hebben we een ruim aanbod aan Ford occasions. U kunt een breed scala aan modellen en prijsklassen verwachten. Onze deskundigen staan klaar om u te helpen bij uw keuze.

Welke diensten biedt Zeeuw & Zeeuw voor Suzuki-voertuigen in Utrecht?

Wij bieden verschillende diensten voor Suzuki-voertuigen aan, waaronder onderhoud en reparaties. Onze specialisten hebben de kennis om u de beste service te bieden voor uw Suzuki.

Hoe kan ik de actuele voorraad occasions bij Zeeuw en Zeeuw bekijken?

U kunt onze actuele voorraad occasions gemakkelijk online bekijken via onze website. Dit maakt het eenvoudig om ons aanbod te verkennen voordat u besluit om langs te komen.

Biedt Zeeuw en Zeeuw in Utrecht ook onderhoud aan Renault voertuigen?

Op dit moment zijn we gespecialiseerd in Mitsubishi en Suzuki, maar wij adviseren u om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onderhoud aan Renault voertuigen. Wij helpen u graag verder.

Waar is het hoofdkantoor van Zeeuw en Zeeuw gevestigd?

Het hoofdkantoor van Zeeuw en Zeeuw is gevestigd in Utrecht. U kunt alle benodigde informatie vinden op onze website.


administrator